Hvem er vi?

rebecca-web

Rebecca Rohde

Salgschef &
key account MANAGER

Jeg elsker at være med til at udvikle vores branche, og skabe en mere spændende og mindre problemfyldt hverdag for alle jer frisører i salonerne!

Jeg tror på at innovative produkter og større viden er kernen til en sjovere og mere kreativ hverdag, hvor vi i fællesskab kan løse alle de opgaver og udfordringer som hverdagen byder på.

susanne

Susanne Obitsø

Salgskonsulent
Midt & Nordjylland

Jeg er salgskonsulent i Midt og Nordjylland. Jeg har et indgående kendskab til frisørbranchen igennem mere end 25 år, jeg har haft mange forskellige “kasketter” på, selvstændig frisør, frisørfaglærer, tekniker og de seneste år som salgskonsulent.

Jeg nyder at være med til, at udvikle og støtte de mange frisører i mit område. Samarbejde og sparring er af stor betydning i mit arbejde.
Mit favorit brand er Olaplex, med det patenterede molekyle, som genopbygger de brudte svovlbroer i håret, som brydes under kemi.

witte-web

Christina Kallsøe Witte

Salgskonsulent
Fyn

Jeg er salgskonsulent på Fyn, og har en baggrund som uddannet frisør med 16 års erfaring inden for branchen, både som selvstændig og med salg i føre sædet.

Jeg er virkelig begejstret for Björk serien, som er godkendt til grøn salon, og hele det bæredygtige princip i at vi planter et træ for hvert 10. produkt der bliver solgt.

Mine favoritter i serien er Forma Lockar, som giver fantastiske bløde krøller i mit ellers glatte hår, kombineret med Forma Höjd, som giver en fantastisk volumen fra hovedbunden.

peter-web

Peter Øxenwad

Salgskonsulent
København & Nordjælland

Med mere end 15 års erfaring indenfor skønhedsbranchen, er min fornemmeste opgave, at du har en sund og stærk forretning og derfor er business development af stor interesse for mig i mit distrikt i København og Nord Sjælland.

Og med passion for ingredienser og deres egenskaber for håret – er et af mine favorit produkter Rena, fra Björk – som er en grøn og vegansk dybderensende shampoo med Lime og Mynte.

camilla

Camilla Rosengaard

Salgskonsulent
Midt- & Sydsjælland

Jeg er salgskonsulent på Midt- og Sydsjælland, med smil på læben, og positiv sparring med mine frisører. Jeg har tidligere været selvstændig frisør og jeg brænder for de produkter vi har hos Baldacci.

Mine favoritter er bl.a. Olaplex no 0+3, vores 2-trins kur system, samt Björks Ag silvershampoo og conditioner, de er et must have til at vedligeholde de kølige nuancer i det blonde hår.

lars-web

Lars Svane Eskesen

Salgskonsulent
Syd- & Sønderjylland

Jeg er stadig super engageret med mere end 40 års salgs- og undervisning erfaring for frisørerne som Salgskonsulent i Syd og Sønderjylland.

Jeg er uddannet frisør og brænder for bæredygtige brands, med fokus på de gode og sunde ingredienser som gør en stor forskel for frisørernes sundhed og hele den miljøvenlige tilgang – og derfor er et af mine favorit brands, Björk, som er en GRØN og prisvenlig vegansk serie.

Ej bild-p-500

Martine Hartvig

EDUCATOR

Med en bred erfaring som uddannet frisør tilbage i år 2000 og flere års erfaring som salgskonsulent og senere som teknisk educator, er jeg en dreven og nysgerrig person. Jeg elsker alt inden for farve og teorien bag ved.

Lanza er mit hjerte barn, for mig er dette brand en magisk verden. Da Lanza rummer fantastisk kemi der løser alle opgaver og samtidig leverer en produkt serie der præsterer på og til alle hårtyper.

Jeg drives og fyldes med glæde når jeg kan inspirere og sparre med jer frisører.

Ej bild-p-500

Turner Ragone

EDUCATOR

Jeg er tekniker og underviser for alle vores brands. Jeg elsker at nørde farve teknikker og trends, og deler smilende ud af alle mine tips & tricks på vores kurser. Jeg brænder for bæredygtighed og for at være innovativ via de sociale medier.

Med en baggrund som selvstændig frisør og farvespecialist, elsker jeg at forene smukke kreationer med et nutidigt ROSEGOLD twist og derfor er min favorit de ammoniak fri toninger fra #mydentity.

Buy now